RISTORANTE SICILIA EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 297 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ristorante Sicilia Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 20:51 Lasagna was mostly just lasagna sheets, almost no bechamelsauce and the ham was just thrown in there in a bunch. Way too pricey and had to wait 90-100 minutes for it to arrive
9 jan 2023 om 21:18 waterige pasta met een klein beetje bolognese saus. ben zelf saus gaan halen om het überhaupt te kunnen eten
29 dec 2022 om 22:34 Placed the order at 5:00pm to be delivered at 6:45pm. Did not receive the order until 7:30pm. And when I received the order, everything was cold
24 nov 2022 om 9:00 Very good cheesecake!!
19 nov 2022 om 18:36 Bezorging ging goed. Eten lekker, top! Maar de porties zijn behoorlijk kleiner geworden. De bak spaghetti bolognese was dit keer maar net voor de helft gevuld. Voorheen waren de bakken royaler gevuld, eigenlijk gewoon vol. Ik had daarna nog honger.
25 okt 2022 om 19:50 Alles was lekker en op afgesproken tijd
18 okt 2022 om 23:07 Het eten was erg lekker! De bakjes waren nog gloeiend heet. Top!
14 okt 2022 om 23:23 Ordered 1 hour before requested time of delivery. Had to wait for 2 hours to receive 2 pizzas
4 okt 2022 om 19:46 We hadden voor 10 personen besteld, alles goed geleverd, goed warm en lekker.
2 okt 2022 om 19:32 Jammer de pizza was koud
2 okt 2022 om 14:37 Het eten -vooral de pizza’s- is altijd goed, maar deze keer moesten we wel heeel lang wachten.
26 sep 2022 om 23:07 Heerlijke spaghetti carbonara, echt heet bij aflevering en forse portie!